1. Home
  2. /
  3. Yritys

Sopimusvalmistus, pakkaus, jne.

Olemme täyden palvelun sopimusvalmistus- ja pakkauskumppani, johon voit luottaa. Pidämme kiinni sitoumuksistamme, ja olemme joustavia ja ketteriä, kun on aika tarttua uusiin haasteisiin. Olemme olleet tärkeä strateginen kumppani monille asiakkaillemme vuosien ajan, ja kulkeneet heidän mukanaan läpi koko ketjun alkuideasta valmiiseen tuotteeseen.

Tuotanto- ja pakkausprosessin lyhyt esittely


 

Pyyntönne

Käsittelemme pyyntönne viivytyksettä. Yhden työpäivän sisällä lähettämämme vastauksen jälkeen saat tarjouksen mahdollisimman pian.

Kehitys

Te toimitatte meille omat muotoilumallinne ja taiteellisen materiaalin. Sanomattakin on selvää, että voimme neuvoa teitä usean vuoden valmistus- ja pakkauskokemuksemme perusteella.

Hankinnat

Voimme huolehtia koko ainesosien ja pakkausmateriaalien hankintaprosessista puolestanne. Voitte myös hoitaa hankinnat itse ja toimittaa ainesosat ja materiaalit meille.

Tuotanto

Valmistamme kapselit, (pinnoitetut) tabletit ja sekoitteet teille patentoitujen koneidemme avulla.

Pakkaaminen

Voimme pakata tuotteenne läpipainopakkauksiin, annospakkauksiin, stick-annospakkauksiin ja purkkeihin. Voimme pakata ne edelleen esittelyrasioihin tai pahvilaatikoihin esittelylehtisten ja/tai muiden tavaroiden kanssa.

Toimitus

Valmistamme tuote-erät toimitusta varten ja toimitamme ne haluamaanne paikkaan.

Haluatko lisätietoja tuotantoprosessistamme? Ottakaa yhteyttä asiantuntijoihimme

Sananen työntekijältämme

Perheyrityksenä meillä on erityinen yrityskulttuuri Työntekijämme tekevät kaikkensa, jotta mahdotonkin määräaika saadaan pidettyä. Kovan työn jälkeen osaamme myös rentoutua: joka kesä järjestämme grillipuutarhajuhlat Jan and Joséen luona.

 

- Maaike Brinkman-Tio, Ambi Packin talous- ja hankinta osasto

Toisiaan vahvistavat laatustandardit

Meillä on kaikki tarvittavat sertifikaatit, joiden ansiosta voimme tarjota sopimusvalmistus- ja pakkauspalvelumme vaativimmillakin toimialoilla: GMP, ISO 13485, FSSC 22000 and SKAL. Yhdessä nämä kaikki laatustandardit takaavat, että voit luottaa valmistus- ja pakkausprosessiemme ensiluokkaiseen laatuun.